Et spiseri, en café, en restaurant og et lokale som skal vekke sansene dine og finne din sjette sans.
Norges eneste caférant!
Født under en ur på Nordmøre, og oppfostret på en 50/50 blanding av karsk og morsmelk: Der har du Robert (han med hår på haken). Tok til vett i kjønnsmoden alder, og flyttet til Rogaland hvor han ble en del av inventaret på Sjøhuset Skagen.
Med et «well done» hjerte for å spre mat og matopplevelser for folket, er han Eg og Dus chef extraordinaire
Haakon (han med hår på hodet) er Eg og Dus lokale alibi. Kommer fra en familie som har drevet restaurant i Stavanger i en årrekke. En usedvanlig jovial og trivelig type, som kun er opptatt av at du er omgitt av god mat og drikke.
Vi er så beskjedne at vi tør å si at vi har regionens mest spennende lokaler.
Først har vi en lun og trivelig caférant (café+restaurant), videre har vi en bakgård med parasoller og sittegrupper i ly for vind og vær, og selve juvelen i kronen: Et gammelt tappehus som nå er omgjort til et fantastisk lokale for grupper og selskaper.
Vi har mulighet til å ta cateringer og selskaper!